fbpx

Endokrinologi – Etätyö / Kainuu

Endokrinologi - Etätyö
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Endokrinologi etätyöhön

Etsimme endokrinologian erikoislääkäriä tai endokrinologiaan perehtynyttä/erikoistuvaa lääkäriä Etätyöhön. Toimipiste sijaitsee Pohjois-Suomessa, mutta voit tehdä työtä joko kokonaan tai osittain kotitoimistolta käsin.Kyseessä on päivätyö, ja voit tehdä työtä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

Saat työtehtävään tarvittavan laitekannana, sekä työpaikkaan tarvittavan ohjauksen. Autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä.

Työn aloitus on mahdollisimman pian, ja kesto sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

EL, ERL, Eura, Kuusamo, Haapajärvi, Nivala, Pyhäjärvi, Oulu, Pudasjärvi, Raahe, Haapavesi, Kalajoki, Oulainen, Ylivieska


Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin