fbpx

Erikoislääkäri osastotyöhön – Uusimaa

osatonlääkäri
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Uusimaa

Erikoislääkäri (sisätaudit, geriatria tai yleislääketiede) osastotyöhön Uudellemaalle

Etsimme lääkäriä työskentelemään kauttamme osastotyöhön Uudellemaalle.

Osaston erikoislääkärin tulee vastata osaston senioritehtävistä joko a) niin että vastaa kahden osaston senioroinnista (n. 50 potilasta, 4 erikoistuvan vaiheen lääkäriä, 0-2 amanuenssia) tai b) kykenee hoitamaan osastonlääkärin tehtäviä yhdessä erikoistuvan vaiheen vakanssia hoitavan lääkärin kanssa (potilaspaikkoja 23-30) niin, että hoitaa juniorilääkärin senioroinnin.

Työaika on klo 8-16 välillä ja työhön ei liity päivystämistä.

Työn aloitus sovittavissa

Työn kesto sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Lääket. lis., LL, Lääket. toht., LT, OL, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Lohja, Hanko, Raseborg, Loviisa, Porvoo

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin