fbpx

Gastroenterologian erikoislääkäri – Porvoo

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Uusimaa
  • Tämä työpaikka on täytetty

Etäisyys lähimmistä suurimmista kaupungeista:
Helsinki 50 km, Kouvola 85km, Lahti 84 km

Gastroenterologian erikoislääkäri Porvooseen

Etsimme osa- tai kokoaikaista gastroenterologian erikoislääkäriä Porvoon sairaalaan. Kuvankaunis Porvoo sijaitsee Eteläisessä Suomessa ja kulkuyhteydet lähimmistä kaupungeista ovat erinomaiset. Saat aina työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen sekä kollegojen tuen. Autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä.

Työnkuva sisältää monipuolista ja monialaista gastroenterologin työtä kuten poliklinikka työtä ja skopioita päivätyönä klo 8-16.00.

Työnaloitus ja työn kesto on sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin