fbpx

Hammaslääkäri terveyskeskukseen – Keski-Suomi

Hammaslääkäri terveyskeskus Keski-Suomi
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Keski-Suomi

Hammaslääkäri monipuoliseen terveyskeskustyöhön

Etsimme hammaslääkäriä työskentelemään kauttamme kauniisiin järvimaisemiin Keski-Suomeen. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, tiimi tuen, monipuoliset työtehtävät sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Työajan suhteen olemme joustavia, työ on arkityötä ja mikäli haluat osa-aikaisuuskin on mahdollista. Työaika painottuisi mieluiten loppuviikkoon.

Työ sisältää protetiikkaa, purentafysiologiaa (purentakiskojen tekoa), päivystystä sekä muuta tavanomaista potilastyötä. Hammashoitola on 4 hoitohuoneen hoitola, jossa on toinen vakituinen hammaslääkäri sekä kaksi suuhygienistiä. Hoitolassa painotetaan suun sairauksien varhaisvaiheen hoitoa sekä ennaltaehkäisyä.

Työn kesto olisi alustavasti loppuvuoteen, mahdollisesti jatkuisi toukokuun loppuun. Myös lyhyemmät pätkät huomioidaan.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana. Mikäli olet ajatellut oman toiminimen perustamista, voimme avustaa sinut alkuun sekä halutessasi hoitaa myös kirjanpidon puolestasi. Näin voit itse keskittyä vain työhösi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Reisijärvi, Pyhäjärivi, Kiuruvesi, Viitasaari, Pihtipudas,Perho, Haapajärvi, Nivala, Kärsämäki, Hammaslääkäri

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin