fbpx

Hammaslääkäri – Uusimaa

Hammaslaakari_Uusimaa
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Jatkuva työsuhde
  • Kokoaikainen
  • Uusimaa
  • Työhakemukset ovat päättyneet

Hammaslääkäri klinikkatyöhön Pääkaupunkiseudulle

Haluaisitko työskennellä pääkaupungin sykkeessä, mukavan tiimin kanssa, upeissa tiloissa uusilla työkaluilla sekä vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja työtahtiisi? Teetkö työtä itsenäisenä ammatinharjoittajana? Kaipaatko tiimin tukea, ja monipuolisia vaihtoehtoja hammaslääkäripalveluihin?

Sinulla saattaa olla aikaisempaa kokemusta yksityisen sektorin toiminnasta tai kokemuksesi on karttunut julkiselta puolelta, kaikki kokemus luetaan eduksesi.

Etsimme hammaslääkäriä joko koko- tai osa-aikaiseen työhön huipputiimiin Pääkaupunkiseudulle. Tämä upea tiimi ottaa sinut avosylin vastaan ja apua saat aina tarvittaessa johtavalta hammaslääkäriltä tai operatiivisesta johdosta. Voit työskennellä ammatinharjoittajana suoraan asiakasyrityksellemme tai joko ammatinharjoittajana tai tuntityöntekijänä meidän kauttamme. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, upouusimmat välineet, ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvaa lähivastaanottoa asiakkaan toimipisteissä. Sinulla on mahdollisuus myös tehdä työtä asiakkaan kotiin vietävien palveluiden parissa. Tämä toisi työhön vaihtelua sekä erilaisia kohtaamisia päivittäiseen klinikkatyöskentelyyn verrattuna.

Työn aloitus olisi mahdollisimman pian tai sovittavissa.

Työnkesto on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja palkan määrään pystyt myös itse vaikuttamaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

HLT, HLL, HLK, Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Lohja, Hanko, Raseborg, Loviisa, Porvoo


← Takaisin avoimiin työpaikkoihin