fbpx

Kotihoidonlääkäri – Uusimaa

Yleislääkäri - Uusimaa
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Määräaikainen työsuhde
  • Uusimaa
  • Tämä työpaikka on täytetty

Yleislääkäri kotihoitoon

Etsimme lääkäreitä tai erikoislääkäreitä työskentelemään kauttamme kotihoitoon. Työskentelyn pääpainotus on toiminta kotihoidon lääkärinä Kotikuntoutuksen kuntoitus- ja palvelutarvearviojaksoilla olevia asiakkaita hoitavissa kotihoidon tiimeissä.

Lääkäri vastaa oman tehtäväalueen potilaiden lääketieteellisestä selvittelystä, kokonaisvaltaisen hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä hoidon linjauksista yhteistyössä moniammatillisen tiimin sekä potilaan ja omaisten kanssa. Tekee 1-2 kotikäyntiä päivässä. Osallistuu alueen tiimin paperikiertoon. Työpäivän aikana on konsultoitavissa kotihoidon hoitajille puhelimitse, ajanvarauskirjan ja LifeCaren viesteillä. Lääkäri tarkistaa ja päivittää alueen potilaiden lääkelistoja.

Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä. Kokemus kotiohoidonlääkärintyöstä katsotaan eduksi.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvaa osastotyötä asiakkaan toimipisteessä.

Työnaloitus on 1.9.2021.

Työnkesto on vuoden 2021 loppuun saakka.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin