fbpx

Lääkäri tai erikoislääkäri työterveyteen – Pohjanmaa/ Etätyö

Työterveyslääkäri Pohjanmaalle
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Työterveyshuollon lääkäri, -erikoislääkäri tai yleislääkäri

Etsimme työterveyshuollon erikoislääkäriä tai pätevöitynyttä/ kiinnostunutta yleislääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoisessa työssä asiakasyrityksessämme. Fyysisiä toimipisteitä on useita eri puolilla Pohjanmaata. Työnkuvaasi sisältyy joko KELA I tai KELA II työtehtäviä, riippuen koutuksestasi tai kokemuksestasi. Voit suorittaa työtä osittain tai mahdollisesti myös kokonaan etänä.

Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä.

Työn aloitus on mahdollisimman pian/ sovittavissa.

Työnkesto toistaiseksi tai sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

TTH, terveydenh. lis., THT, terveydenh. toht., LL, EL, ERL, Yleislääkäri, Kouvola, Imatra, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin