fbpx

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri – Pohjanmaa

Psykiatri Pohjanmaa
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Pohjanmaa

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri Pohjanmaalle

Etsimme erikoislääkäriä

  • lastenpsykiatrian polikliiniseen toimintaan

Työpaikka sijaitsee Pohjanmaalla, josta hyvät kulkuyhteydet myös muualle Suomeen. Etätyövaihtoehdosta voidaan asiakkaan kanssa myös keskustella. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvia erikoislääkärin työtehtäviä asiakkaan toimipisteessä.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto on sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

 


Tagit

erl, el, Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Vaasa, Lapua, Isokyrö, Laihia, Kauhava, Vyöri-Maksmaa, Maalahti, Uusikaarlepyy, Kristiinankaupunki, Teuva, Jalasjärvi, Kauhajoki

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin