fbpx

Osastonlääkäri – Uusimaa

Osastonlääkäri – Uusimaa
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Uusimaa
  • Työhakemukset ovat päättyneet

Erikois- tai yleislääkäri osastotyöhön

Etsimme lääkäreitä tai erikoislääkäreitä työskentelemään kauttamme osastotyöhön infektio-osastolle Uudellemaalle.

Infektio-osastolla hoidetaan pitkittyneitä infektioita ja sydän- ja keuhkopotilaita. Infektio-osastolla on seniorina geriatri ja yleislääketieteen erikoislääkäri ja hän kiertää kerran viikossa seniorikierron. Muuten kierrot kolmena päivänä viikossa. Työnkuvaan kuuluu 15 potilaan pienryhmän hoitaminen. Työaika on klo 8-16 välillä. Sijaiset ja kandit ovat antaneet hyvää palautetta infektio-osastolla työskentelystä ja seniorin tuesta aikaisemmin.

Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvaa osastotyötä asiakkaan toimipisteessä.

Työnaloitus on 23.8. 2021.

Työnkesto on vuoden 2021loppuun saakka.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Lääket. lis., LL, Lääket. toht., LT, EL, ERL, OL, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Lohja, Hanko, Raseborg, Loviisa, Porvoo


← Takaisin avoimiin työpaikkoihin