fbpx

Ruotsinkielentaitoinen yleislääkäri – Pohjanmaa

Yleislääkäri, Pohjanmaa
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Pohjanmaa

Ruotsinkielentaitoinen yleislääkäri Pohjanmaalle

Etsimme yleislääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoiseen työhön asiakkaallemme. Fyysisiä toimipisteitä on useita, joten voit vaikuttaa haluatko työskennellä keskikaupungilla vai maaseudun rauhassa. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä. Voit tehdä työtä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvia Terveyskeskuslääkärin työtehtäviä.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto on sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Yleislääkäri, LL, EL, ERL, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Laihia, Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Närpiö Kaskinen, Maalahti, Luoto


Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin