fbpx

Työterveyshoitaja – Päijät-Häme

Työterveyshoitaja
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Jatkuva työsuhde
  • Kokoaikainen
  • Määräaikainen työsuhde
  • Päijät-Häme
  • Tämä työpaikka on täytetty

Työterveyshoitaja Päijät-Hämeeseen

Etsimme työterveyshoitajaa työskentelemään kauttamme yksityisessä työterveyshuollossa. Työpaikka sijaitsee Päijät-Hämeen kaupungissa, josta hyvät kulkuyhteydet eripuolille Suomea. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Työnkuvaan kuuluu lakisääteinen ja ennaltaehkäisevä työterveyshuolto ja yleislääkäritasoinen sairaanhoito, toimenpiteet mm. verinäytteenotto ja toimenpiteissä avustaminen sekä asiakaspalvelu.

päivätyönä tapahtuvaa työterveyshuollon työtehtäviä asiakkaan toimipisteessä kello 8-16, 37,5 tuntia viikossa.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto on sovittavissa. Mahdollisuus työllistyä halutessasi yrityksen työntekijäksi tai tehdä työtä kauttamme joustavasti ostopalveluhoitajana.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja kauttamme voit työskennellä joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

 


Tagit

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Iitti, Kärkölä, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Sysmä

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin