fbpx

Työterveyshuollon erikoislääkäri – Varsinais-Suomi/ Satakunta

etalaakari
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Jatkuva työsuhde
  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Varsinais-Suomi
  • Työhakemukset ovat päättyneet

Työterveyshuollon erikoislääkäri Varsinais-Suomeen tai Satakuntaan

Etsimme työterveyshuollon erikoislääkäriä tai pätevöitynyttä yleislääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoiseen työhön asiakkaallemme. Fyysinen työpiste sijaitsee joko Varsinais-Suomessa tai Satakunnassa. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä. Voit tehdä työtä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvia työterveyshuollon työtehtäviä joita voit suorittaa osittain etänä.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto toistaiseksi tai sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

THL, terveydenh. lis., THT, terveydenh. toht., EL, ERL, Laitila, Loima, Pargas, Parainen, Salo, Somero, Kaarina, Naantali, Paimio, Raisio, Turku, Uusikaupunki, Kankaanpää, Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Pori, Ulvila, Rauma


← Takaisin avoimiin työpaikkoihin