fbpx

Vastaava työterveyshuollon lääkäri tai -erikoislääkäri – Päijät-Häme

Laakari paijat-hame
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Jatkuva työsuhde
  • Kokoaikainen
  • Määräaikainen työsuhde
  • Osa-aikainen
  • Päijät-Häme

Vastaava työterveyshuollon lääkäri tai erikoislääkäri Päijät-Hämeeseen

Etsimme pätevää yleislääkäriä tai työterveyshuollon eriskoislääkäriä työskentelemään kauttamme yksityisessä työterveyshuollossa. Työpaikka sijaitsee Päijät-Hämeen kaupungissa, josta hyvät kulkuyhteydet eripuolille Suomea. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvaa vastaavan työterveyslääkärin työtehtäviä asiakkaan toimipisteessä.

Vastaavana työterveyslääkärinä vastaat toimipisteen toiminnoista ja työskentelet myös asiakkaiden parissa vastaanotoissa.

Työaika on pääsääntöisesti klo 8.00-16.00, mahdollisuus neuvotella myös muista työajoista. Etätyötä on mahdollista tehdä 1-2 päivää viikossa työtehtävistäsi riippuen.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto on sovittavissa. Mahdollisuus työllistyä halutessasi yrityksen työntekijäksi tai tehdä työtä kauttamme joustavasti ostopalvelulääkärinä.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja kauttamme voit työskennellä joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

 


Tagit

Orimattila, Hollola, Nastola, Lahti, Heinola, Asikkala, Hämeenkoski, Kärkölä, Iitti

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin