fbpx

Työterveyshuollon lääkäri, -yleislääkäri tai erikoislääkäri – Uusimaa

Työterveyslääkäri-Uusimaa
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Työterveyshuollon lääkäri tai yleislääkäri Länsi-Uudellemaalle

Etsimme työterveyshuoltoon erikoislääkäri, pätevöitynyttä yleislääkäriä tai yleislääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoiseen työhön. Fyysinen toimipiste sijaitsee Länsi-Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä. Tarve tekijälle 80-100% työajalla.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvia työterveyshuollon työtehtäviä riippuen lääkärin koulutuksesta. Osan työajasta voit tehdä myös etänä (1-2 päivää/ viikossa).

Työn aloitus on 8/ 2023.

Työnkesto erikois-/ pätevöityneelle lääkärille vähintään vuodeksi eteenpäin. Yleislääkärille työtä on vähintään vuoden 2023 loppuun asti.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

TTH, terveydenh. lis., THT, terveydenh. toht., EL, ERL, Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, Vantaa, Vihti, Lohja, Nurmijärvi


Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin