fbpx

Työterveyslääkäri – Uusimaa

Työterveyslääkäri Espoo
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Uusimaa

Työterveyshuollon lääkäri Uudellemaalle

Etsimme joko työterveyden erikoislääkäriä tai pitkän työterveyslääkärin kurssin käynyttä lääkäriä työskentelemään kauttamme työterveyshuollossa vastaanottotyössä. Työpaikka sijaitsee Uudellamaalla ja toimipisteitä on useita, joista hyvät kulkuyhteydet. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvaa työterveyshuollon työtehtäviä asiakkaan toimipisteessä ja osan työpäivistä voit suorittaa myös etänä. Voit työllistyä joko osa- tai kokoaikaisesti.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto on sovittavissa pitkäksikin aikaa, esimerkiksi vuoden 2022 loppuun asti.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

 


Tagit

Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Siuntio, Lohja, Vihti, Tuusula, Kerava

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin