fbpx

Yleislääkäri tai 5. vuoden kandi – Loviisa

Yleislääkäri tai 5. vuoden kandi – Loviisa
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Uusimaa

Etäisyys lähimmistä suurimmista kaupungeista:
Kotka 47km, Kouvola 64km, Vantaa 80km

Yleislääkäri tai 5. vuoden kandi Loviisa

Kaipaatko pienemmän kaupungin rauhaan? Historiallinen Loviisa on hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä oleva merenranta kaupunki.

Etsimme kokoaikaista yleislääkäriä tai 5. vuoden lääketieteen kandidaattia työskentelemään kauttamme julkisen sektorin toimijalle. Työnkuva sisältää perinteistä terveyskeskuksen vastaanottotyötä, sekä monipuolista kouluterveydenhuolto ja lastenneuvola työtä.

Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä tiimin tuen. Viidennen vuoden kandeille on järjestetty kokenut ja osaava seniorituki paikan päällä. Autamme sinua tarvittaessa myös muissa käytännön järjestelyissä kuten asunnon löytämisessä.

Työnaloitus on pikaisesti ja työnkesto sovittavissa.

Palkkaus on kilpailukykyinen kauttamme ja voit työskennellä, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin