fbpx

Yleislääkäri tai geriatrian erikoislääkäri – Pohjois-Karjalaan

geriatrian erikoislääkäri-yleislääkäri
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Jatkuva työsuhde
  • Kokoaikainen
  • Määräaikainen työsuhde
  • Osa-aikainen
  • Pohjois-Karjala

Yleislääkäri, geriatriaan suuntautuva lääkäri tai erikoislääkäri osastotyöhön Pohjois-Karjalaan

Etsimme lääkäriä työskentelemään kauttamme osastotyöhön puskuriosastolle Pohjois-Karjalaan.

Lääkäri/ geriatri saa tukea päivystyksestä akuuttilääkäreiltä sekä muilta siellä työskenteleviltä lääkäreiltä.

Hoitajat ovat kokeneita ja osaavia ja työparinasi toimii puskuriosaston osastonhoitaja. Henkilöstöresurssit ja osastolle otettavien potilaiden kriteerit vastaavat tasoltaan terveyskeskusten akuuttivuodeosastotasoa.

Kyseessä on uusi 20- paikkainen vuodeosasto, joka keskittyy erikoissairaanhoidon vuodeosastoilta siirtyvien, terveyskeskustasoista hoitoa tarvitsevien potilaiden jatkohoitoon. Puskuriosasto sijaitsee kaikkien kuvantamistutkimusten ja helppojen konsultaatiomahdollisuuksien äärellä. Potilaat ovat pääsääntöisesti ikäihmisiä. Toiminnassa pyritään panostamaan kuntouttavaan otteeseen sekä kotiutusprosessiin, kotiutushoitaja ja fysioterapeutti ovat mukana toiminnassa. Osastolta lähdetään pääsääntöisesti kotiin tai potilaan oman kunnan terveyskeskukseen. Uskomme, että tämä olisi hyvä työpaikka yleislääkärille tai geriatrisesti suuntautuneelle kollegalle, jopa geriatrille.

Työaika on pääosiltaan päivätyötä.

Lääkäri, voit olla joko:

  1. lääketieteen lisensiaatti
  2. lääketieteen lisensiaatti, joka suuntautunut geriatriaan TAI
  3. geriatrian erikoislääkäri

Työn aloitus niin pian kuin mahdollista.

Työn kesto 6-12 kk tai toistaiseksi.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Lääket. lis., LL, Lääket. toht., LT, EL, geriatri, Kontiolahti, Kitee, Varkaus, Joensuu, Lieksa, Ilomantsi, Rääkkylä, Liperi, Outokumpu, Heinävesi, Tuusniemi, Kaavi, Polvijärvi

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin