fbpx

Yleislääkäri Vastaanottotyöhön Keski-Uudellemaalle

Keski-Uusimaa, yleislääkäir
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Yleislääkäri Keski-Uudellemaalle vastaanottotyöhön

Etsimme yleislääkäriä kauttamme mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön terveysasemalle, jossa on mahdollista tehdä monipuolista kiireetöntä vastaanottotyötä tiimimallissa ammattilaisten kanssa. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Keski-Uudellamaalla.

Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä.

  • Työnkuva on moniammatillisessa tiimissä tehtävää vastaanottotyötä joko infektiopotilaiden sekä muidenkin potilaiden hoidossa. Työtä voi tehdä joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti

Työn aloitus niin pian kuin mahdollista

Työnkesto 6kk/ sovittavissa

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Lääket. lis., LL, lääket. Yleislääkäri, Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Rajamäki, Tuusula, Riihimäki, Kerava, Vihti, Karkkila, Loppi, Mäntsälä, Pornainen, Hausjärvi, Pukkila, Askola, Porvoo, Sipoo

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin