Avoimet työpaikat lääkäreille

MEDI Connectionilla on useita avoimia työpaikkoja lääkäreille, jotka löydät tältä sivulta. Jos et löydä sinulle sopivaa työtehtävää, suosittelemme jättämään avoimen hakemuksen. Tutustu meihin tulevaisuuden työnantajanasi täältä ja autamme sinua työnhaussasi!

Voit myös jättää avoimen hakemuksen, jos toivot meidän hakevan sinulle vakituisen työpaikan yhteistyökumppaniverkostostamme. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

  Hei! Matti tässä, löysitkö etsimäsi? Voisinko auttaa sinua?

  Matti Veijanen  
  Rekrytointipäällikkö
  +358 40 574 9423  
  matti.veijanen@mediconnection.fi

  ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

  Olen kiitollinen MEDI Connectionin tiimille, joka on mahdollistanut minulle työskentelyn Suomessa. Yhteistyö MEDI Connectionin kanssa oli miellyttävää. Heidän avullaan vaimoni ja minä tunsimme olomme heti kotoisaksi aloittaessamme matkamme uuteen työkulttuuriin ja elämään Suomessa. Tunsimme alusta alkaen olevamme kuin osa heidän perhettään, ja arvostamme sitä, että he suhtautuivat huoliimme hyvin ammattimaisesti ja tarjosivat meille keinoja ja tukea selvitä uuden alun tuomista haasteista.

  T.S., Radiologian erikoislääkäri

  Olen työskennellyt MEDI Connectionin kanssa useita vuosia. Mielikuvani yrityksestä on luotettava, tarkka ja osaava terveydenhuollon toimija. MEDI Connectionin kanssa yhteistyötä tehdessä on aina turvallinen olo. Kiitos MEDI Connectionille avusta, neuvosta, tuesta ja hyvistä työmahdollisuuksista.

  M.S., Radiologian erikoislääkäri