Avoimet lääkärin työpaikat

MEDI Connectionilla on useita avoimia työpaikkoja lääkäreille, jotka löydät tältä sivulta. Voit lähettää myös avoimen hakemuksen, soittaa meille tai seuraa meitä Facebookissa saadaksesi reaaliaikaisesti tiedon uusista työpaikkoistamme. Autamme sinua työnhaussasi, tutustu meihin tulevaisuuden työnantajanasi täältä.

Voit hakea etsimääsi työpaikkaa hakusanojen avulla.
“Avainsana” kenttään esim. “yleislääkäri” tai “jyväskylä”.   “Sijainti” kenttään hakemasi maakunta esim. “keski-suomi”.

  Hei! Matti tässä, löysitkö etsimäsi? Voisinko auttaa sinua?

  Matti Veijanen
  Rekrytointipäällikkö
  +358 40 574 9423
  matti.veijanen@mediconnection.fi
  Klikkaa chattiin WhatsAppissa

  ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

  Olen kiitollinen MEDI Connectionin tiimille, joka on mahdollistanut minulle työskentelyn Suomessa. Yhteistyö MEDI Connectionin kanssa oli miellyttävää. Heidän avullaan vaimoni ja minä tunsimme olomme heti kotoisaksi aloittaessamme matkamme uuteen työkulttuuriin ja elämään Suomessa. Tunsimme alusta alkaen olevamme kuin osa heidän perhettään, ja arvostamme sitä, että he suhtautuivat huoliimme hyvin ammattimaisesti ja tarjosivat meille keinoja ja tukea selvitä uuden alun tuomista haasteista.

  T.S., Radiologian erikoislääkäri

  Olen työskennellyt MEDI Connectionin kanssa useita vuosia. Mielikuvani yrityksestä on luotettava, tarkka ja osaava terveydenhuollon toimija. MEDI Connectionin kanssa yhteistyötä tehdessä on aina turvallinen olo. Kiitos MEDI Connectionille avusta, neuvosta, tuesta ja hyvistä työmahdollisuuksista.

  M.S., Radiologian erikoislääkäri