fbpx

PSYKIATRISET PALVELUT

MieliTikissä

Mielenterveys on kokonaisvaltaisen terveyden ydin ja tulevaisuuden suurin yhteisöllinen pääoma.

MieliTikissä on mielenterveyttä edistävä palvelukokonaisuus, joka tarjoaa ehkäisevää, hoitavaa ja kuntouttavaa mielenterveystyötä.

Ehkäisevän mielenterveystyön palvelukokonaisuus antaa työkaluja oman mielen vahvistamiseen ja arjen haasteiden käsittelyyn.

Palvelumme kattaa ehkäisevän mielenterveystyön ja kokonaisvaltaisen psykologisen kuntoutumisen polun. Mielenterveystyön ammattilaisten etävastaanotot sekä webinaarit asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

MieliTikissä kouluille

MieliTikissä-koulu on lasten ja nuorten mielenterveyttä edistävä koulu. MIeliTikissä- palvelussa mielenterveystyön ammattilaiset toimivat ehkäisevän, hoitavan ja kuntouttavan mielenterveystyön kokonaisuudessa.

Palvelu auttaa lapsia ja nuoria kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, mielenterveyttä edistäen.

MieliTikissä-etäpalvelumme avulla lapset ja nuoret käsittelevät omia käyttäytymismallejaan ja tunteitaan ja saavat avun nopeasti ja helposti- silloin kun sitä tarvitsevat.

MieliTikissä kokonaisuus huomio myös opettajat sekä muun koulun henkilökunnan. Ammattilaistemme avulla oppilaat saavat mielenterveysasioihin avun ja opettajat pystyvät keskittymään omaan opetustyöhönsä.

Kouluille suunnattu MieliTikissä-palvelu sisältää ehkäisevän ja kuntouttavan mielenterveystyön lisäksi webinaareja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista aina ravitsemusohjauksesta liikuntaohjaukseen sekä päihdekuntoutuksesta muuhun arjen hallintaan. Palvelumme kouluille on ratkaisu psykiatrisen sairaanhoitajan sekä muiden lasten ja nuorten ennaltaehkäisevän mielenterveystyön työryhmien tarpeeseen.

Kouluille mielenterveystyön ammattilaiset etäyhteyden päähän? Kustannustehokas vaihtoehto panostaa lasten ja nuorten mielenterveyteen.

Haluaako teidän koulunne olla MieliTikissä-koulu?

MieliTikissä työelämään

Henkinen työhyvinvointi

MieliTikissä-palvelu työyhteisöille on työkalu, jolla vahvistetaan yksilön ja koko työyhteisön jäsenten mielenterveyttä ja henkistä työhyvinvointia.

Palvelumme rakentuu kokonaisvaltaisesta työhyvinvoinnista, jossa keskitytään työntekijöiden mielen hyvinvoinnin eri osatekijöihin.

Etäpalvelumme avulla ihminen käsittelee omia käyttäytymismallejaan ja tunteitaan sekä asioita, jotka vaikuttavat työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Palvelumme avulla työntekijän henkinen kuormittavuus, stressitekijät, itsetunto sekä muut työhyvinvointiin vaikuttavat tekijät käsitellään ammattilaisten kanssa. Työuupumuksen ennaltaehkäisy on yksi tärkeä kokonaisuus palvelussamme.

MieliTikissä-palvelumme on mielenterveystyön ammattilaisten kehittämä palvelukokonaisuus, jossa etävastaanottojen ja webinaarien kokonaisuudessa käsitellään kokonaisvaltaisesti työntekijän hyvinvointia. Työpaikoille mielenterveystyön ammattilaiset etäyhteyden päähän? Kustannustehokas vaihtoehto panostaa työyhteisön henkiseen hyvinvointiin.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

KYSY LISÄÄ

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

KYSY LISÄÄ

NÄKEMYKSIÄMME

Tutustu terveydenhuollon kulisseihin: Teleradiologia koordinaattorin työ

Teleradiologia koordinaattorin työ on monipuolista ja vaativaa, ja se edellyttää vahvaa organisointikykyä, teknistä osaamista ja […]

Joulumielen rauhaa

Joulumielen rauhaa ”Joulumaa on muutakin, kuin tunturi ja lunta. Joulumaa on ihmismielen rauha valtakunta”. Matka […]

Lomaliikunta – vinkit loma-ajan liikuntaan

Lomaliikunta – vinkit loma-ajan liikuntaan “Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin”, laulaa JVG Kran turismo -biisissään, […]

Loikka lomalle

Loikka lomalle Kesäloma-aika on parhaillaan, ja monet suunnittelevatkin jo kuumeisesti loman ohjelmaa. Loma on aina […]

Kokonaisvaltaisuus työhyvinvoinnin keskiössä

Kokonaisvaltaisuus työhyvinvoinnin keskiössä Työhyvinvointi tarkoittaa työntekijän ja työyhteisön kokonaisvaltaista hyvinvointia. Se ei niinkään tarkoita kerran […]

Rekrytointi, vuokratyövoima, ostopalvelut – tilaisuus helpottaa työtäsi

Työhön tai virkaan on ollut rekrytointi käynnissä, eikä hakijoita ole saatu. Kuulostaako tutulta? Rekrytointi ei ole […]

Hyvinvointi hoitajan työssä

Hoitajan työ sisältää monipuolista ja monialaista vuorovaikutusta terveydenhuollon ytimessä. Se vaatii sekä henkisesti että fyysisesti […]

MEDI Connectionin kasvu jatkuu – Pitkän linjan ammattilainen hoitajarekrytointiin ja etähoivapalveluihin

Muuttuvaan toimintaympäristöön reagoiminen ja terveydenhuollon parissa työskentelevien henkilöiden tarpeiden huomioiminen ohjaavat vahvasti yrityksemme toimintamalleja. Voimmekin […]

⬆ Alkuun