fbpx

MEDI Connectionin kasvu jatkuu – Pitkän linjan ammattilainen hoitajarekrytointiin ja etähoivapalveluihin

Terhi

Muuttuvaan toimintaympäristöön reagoiminen ja terveydenhuollon parissa työskentelevien henkilöiden tarpeiden huomioiminen ohjaavat vahvasti yrityksemme toimintamalleja. Voimmekin ylpeänä esitellä uuden vahvistuksen laaja-alaiseen tiimiimme, Terhin! Hänen ammattitaidollaan vahvistamme palvelumme kattamaan paremmin myös erikoisalojen sairaanhoitajien ja lähihoitajien rekrytoinnin. Annetaan Terhin kuitenkin hieman kertoa itsestään.

Rakkaudesta lajiin

Olen Terhi Pyyhtiä, herskyvä persoona Pirkanmaalta ja omaan parinkymmenen vuoden ammattitaidon terveydenhuollon alalta. Toukokuun alussa aloitin jännittävän uuden tehtävän MEDI Connectionilla sosiaali- ja terveydenhuoltoalan henkilöstöhallinnassa sekä digipalveluiden parissa.

Pohjakoulutukseltani olen mielenterveystyöhön suuntautunut sairaanhoitaja. Työskentelin urani alussa kuntouttavassa päivätoimintayksikössä sekä tiimivastaavana psykiatrisessa asumispalveluyksikössä. Sairaanhoitajatyön ohessa opiskelin liiketalouden tutkinnon etäopinnoin ja sain kipinän digitaalisten palveluiden mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin ja hyötyihin.

Olen sittemmin toiminut sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä hoivakodin johtajana ja palvelupäällikkönä kotihoidon sektorilla. Mahtavien työkokemuksien perusteella vahvistui oma kiinnostukseni henkilöstöhallintoon, ja siirryin näiden tehtävien pariin. HR-puolen toimialakenttä on mielenkiintoinen ja laaja. Alasta olen saanut monipuolisesti työkokemusta toimiessani eri organisaatioiden henkilöstöpalveluiden piirissä.

Vapaa-aikani menee perheen ja harrastusten parissa. Toimin lasten ja nuorten liikunnan kehitystyössä ja urheiluseuran parissa. Valmennan eri ikäisiä junioreita, ja toimin aktiivisesti myös fysiikkavalmennuksia ohjaten. Muiden opintojen välissä olen kouluttautunut myös liikunta-alalta hyvinvointi- ja kuntosaliohjaajaksi sekä personal trainer -ohjaajaksi. Minulla onkin vahva osaaminen myös työhyvinvointiin liittyen. Itse harrastan valmennusten lisäksi salibandyä, lenkkeilyä ja kuntosalilla kuntoilua.

MEDI Connectionilla olen saanut mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa saan hyödyntää omia kokemuksiani sekä vahvuuksiani. Meillä on upea tiimi sekä monipuolista osaamista. Aloitan innoissani työskentelemään juuri näiden tehtävien parissa ja pyrin jatkuvasti kehittämään henkilöstöhallinnan ja digipalveluiden osaamistani.

Haetko uusia työmahdollisuuksia hoiva-alalta? Olethan yhteydessä minuun, niin mietitään mahdollisia vaihtoehtoja yhdessä.

Mikäli yksikössänne kaivataan tietoa sosiaali-ja terveydenhuollon henkilöstöpalveluistamme ja digipalveluista. Sovitaan tapaaminen ja käydään läpi vaihtoehtoja. Verkossa tämäkin hoituu näppärästi ja nopealla aikataululla. Tapaamisiin!

Ota yhteyttä

Lue lisää MEDI Connectionista työnantajana

Tutustu rekrytointipalveluihimme