fbpx

ETSIMME SINULLE TYÖPAIKAN TOIVEIDESI MUKAAN

Millaista työtä etsit?

 • Lääkäri, erikoislääkäri, hammaslääkäri
 • Lääketieteen kandi tai hammaslääketieteen kandi
 • Sairaanhoitaja, lähihoitaja
 • Osa-aikainen, kokoaikainen, määräaikainen tai vakituinen
 • Vastaanottotyö, osastotyö, päivystystyö
 • Lähityö tai etätyö
 • Työntekijänä tai ammatinharjoittajana

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Haluatko juuri sinulle sopivan työn? MEDI Connection on tehnyt terveydenhuollon rekrytointipalveluja yhteistyössä suomalaisten toimijoiden kanssa jo vuodesta 2012.

Terveydenhuollon ammattilaisten rekrytointipalvelut sisältävät muun muassa lääkärirekrytointia, hoitajarekrytointia, kandirekrytointia sekä alan muiden ammattilaisten rekrytointia.

LÄÄKÄRIT, HOITAJAT, KANDIT

Rekrytointipalveluidemme tavoitteena on välittää sinulle toiveidesi mukaista työtä, ja yhdistää se terveydenhuollon henkilöstötarpeisiin.... Oli toiveissasi sitten pidempi työsuhde, lääkärin tai hoitajan ammatin harjoittaminen, sijaisuus loma-aikana tai omiin aikatauluihisi sopivat keikkatyöt, olethan meihin yhteydessä. Lääkärirekrytointimme avulla voit myös hankkia uusia työkokemuksia esimerkiksi vuosiloman tai virkavapaan aikana.

Rekrytointipalveluidemme tavoitteena on välittää sinulle toiveidesi mukaista työtä, ja yhdistää se terveydenhuollon henkilöstötarpeisiin. Oli toiveissasi sitten pidempi työsuhde, lääkärin tai hoitajan ammatin harjoittaminen, sijaisuus loma-aikana tai omiin aikatauluihisi sopivat keikkatyöt, olethan meihin yhteydessä. Lääkärirekrytointimme avulla voit myös hankkia uusia työkokemuksia esimerkiksi vuosiloman tai virkavapaan aikana.

RADIOLOGIT

Välitämme tutkimuksia radiologian erikoislääkäreille. Liity radiologiverkostoomme, kun haluat keskittyä diagnostiikkaan ja kuvien etälausuntaan.... Voit halutessasi työskennellä kanssamme työsuhteessa tai yksityisenä ammatinharjoittajana ja vaikuttaa palkkaasi lausuntomäärillä.

Teleradiologian etälausunnoissa saat meiltä tehokkaat, CE EN60601-1-standardien mukaiset diagnostiset laitteet käyttöösi. Vastaanotat työtä ja hallinnoit ajankäyttöäsi helposti inframme avulla. Kanssamme sinulla on täysi raportointivapaus, saat meiltä kuukausittain automatisoidusti kirjaukset lausuntomääristäsi. Kauttamme voit valita työaikasi itse: päivä- ja ilta-aikaan, viikonloppuisin, jononpurku- ja/tai päivystystyötä.

Teleradiologian etälausunnot sisältävät natiivi-, CT- ja MRI-kuvien raportointia. Olemme aina tavoitettavissasi – taustatiimin tuki on käytettävissäsi 24/7 ja saat yrittäjämäisen vapauden ilman byrokratiaa, stressiä ja sanktioita.

Välitämme tutkimuksia radiologian erikoislääkäreille. Liity radiologiverkostoomme, kun haluat keskittyä diagnostiikkaan ja kuvien etälausuntaan. Voit halutessasi työskennellä kanssamme työsuhteessa tai yksityisenä ammatinharjoittajana ja vaikuttaa palkkaasi lausuntomäärillä.

HELPOTAMME TYÖTÄSI

Teleradiologian etälausunnoissa saat meiltä tehokkaat, CE EN60601-1-standardien mukaiset diagnostiset laitteet käyttöösi. Vastaanotat työtä ja hallinnoit ajankäyttöäsi helposti inframme avulla. Kanssamme sinulla on täysi raportointivapaus, saat meiltä kuukausittain automatisoidusti kirjaukset lausuntomääristäsi. Kauttamme voit valita työaikasi itse: päivä- ja ilta-aikaan, viikonloppuisin, jononpurku- ja/tai päivystystyötä. Teleradiologian etälausunnot sisältävät natiivi-, CT- ja MRI-kuvien raportointia. Olemme aina tavoitettavissasi – taustatiimin tuki on käytettävissäsi 24/7 ja saat yrittäjämäisen vapauden ilman byrokratiaa, stressiä ja sanktioita.

Voit toimia kauttamme sekä tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana kilpailukykyisellä palkalla. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään ammatinharjoittajana, tarjoamme sinulle kattavat terveydenhuollon ammattilaisten neuvonta- ja kirjanpitopalvelut. Tutustu aiheeseen täällä.

Meille työntekijät sekä työnantajat ovat tasavertaisia yhteistyökumppaneita, noudatamme työsopimuslakia ja toimimme rehdisti ja läpinäkyvästi.

MIKSI TYÖSKENNELLÄ MEDI CONNECTIONILLA?

 • Haluat valita työaikasi ja -paikkasi vapaammin.
 • Haluat kilpailukykyisen palkan.
 • Haaveilet ammatinharjoittajan vapaudesta ilman byrokratiaa ja stressiä.
 • Haluat lisätöitä esimerkiksi normaalin työsi tai opiskelun lisäksi, tai haluat tehdä vain osittaista työaikaa.
 • Olemme tukenasi työelämässä ja voit ottaa yhteyttä aina, kun tarvitset neuvoja tai apua.
 • Pyrimme ylläpitämään henkilöstömme ammattitaitoa ja tukemaan heidän kasvua ammattilaisina.
 • Haluamme kehittää toimintamallejamme aktiivisesti yhdessä työntekijöidemme kanssa.Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi


KYSY LISÄÄTerhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi


KYSY LISÄÄTerhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi


KYSY LISÄÄ

NÄKEMYKSIÄMME

⬆ Alkuun