fbpx

Palkittu kasvuyritys MEDI Connection on luotettava yhteistyökumppani ja työnantaja

MEDI Connectionin vahva kasvu ja maine tehokkaana yhteistyökumppanina on tuottanut tulosta. Suomen Asiakastieto Oy palkitsi MEDI Connectionin arvostetulla Suomen Vahvimmat-sertifikaatilla. Tämän lisäksi yrityksellemme on myönnetty Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit.

Mitä sertifikaatit kertovat asiakkaillemme ja henkilöstöllemme?

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat sertifikaatin käyttöoikeus myönnetään ainoastaan Suomalaisille kärkiyrityksille, joiden Rating Alfa-luottoluokitus on AAA tai AA+. Luottoluokitus vahvistaa asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle, että yhteistyö kanssamme on taloudellisesti kestävällä pohjalla ja olemme luotettava toimija terveydenhuollon alalla.

Kauppalehden myöntämä Menestyjä-sertifikaatti kertoo MEDI Connectionin kuuluvan oman toimialansa kärkiyrityksiin tunnuslukuvertailussa. Taloudellinen menestys rakentuu useista osa-alueista kuten omistautuneesta henkilöstöstä, onnistuneista toimintamalleista sekä asiakkuuksien ymmärtämisestä. Perheyrityksen liiketoiminnan terve kasvu onkin tukenut arvojemme mukaisen laadukkaan palvelun kehittämistä. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, tasapainoinen kasvukehitys, hyvä tulos, vahva rahoitusrakenne sekä toiminnan jatkuvuuden takaava maksuvalmius.

Halu oppia ja kiinnostus kehittyä omalla alallaan on tuottanut tulosta, josta kertoo Kauppalehden myöntämä Kasvaja-sertifikaatti. Perheyrityksen tulee kyetä rohkeasti uudistumaan terveydenhuollon alalla, sekä kehittämään uusia toimintamalleja, jotta kasvu digitalisoituvassa toimintaympäristössä on mahdollista. Kasvaja-sertifikaatti voidaan myöntää yritykselle, joka on selkeästi kasvattanut liiketoimintaansa viimeisen kolmen vuoden aikana ja liikevaihdon vuotuinen kasvu on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään 10 prosentilla.

Olemme MEDI Connectionilla erittäin tyytyväisiä että tekemämme työ on tuottanut tulosta sekä tukenut menestyksekästä liiketoimintaamme. Ansaitsemamme sertifikaatit ovat arvokkaita näkyviä mittareita tukemaan yrityksemme mainetta luotettavana kumppanina. Unohtamatta kuitenkaan, että Suomalaisen perheyrityksen yksi tärkeimmistä indikaattoreista on taloudellisten tunnuslukujen lisäksi motivoitunut ja tyytyväinen henkilöstö, joka mahdollistaa terveen liiketoiminnankasvun.