fbpx

MEDI Connectionin radiologian lausuntopalvelut laajenevat

radiologian erikoislääkäri

MEDI Connection Oy on voittanut Lapin- ja Vaasan sairaanhoitopiirien etälausuntopalveluiden kilpailutukset. Molemmat teleradiologian tuottamisen kilpailutukset oli jaettu kolmeen osa-alueeseen; natiivi-, TT- ja MRI-tutkimukset.

Yrityksemme on valittu kilpailutuksissa tuottamaan Lapin sairaanhoitopiirille TT-tutkimusten lausunnot. Sopimus on voimassa vuoteen 2020 saakka. Etälausuntoja koskevassa sopimuksessa on lisäksi optio vuosia yhteistyön jatkumiselle. Vaasan sairaanhoitopiirille MEDI Connection tulee tuottamaan natiivi -röntgentutkimusten lausunnot. Sopimus on voimassa vuoteen 2020 ja sisältää lisäksi optio vuoden.

MEDI Connection tuottaa ja on tuottanut etälausuntoja laajasti Suomessa sairaanhoitopiireille jo useamman vuoden ajan. Yrityksellä on vankka kokemus julkisen sektorin terveydenhuollon palveluiden tuottamisesta ja se tarjoaa laaja-alaisesti radiologian palveluita.

MEDI Connectionin toimitusjohtaja Irja Suokas on tyytyväinen teleradiologian palveluiden kehittymiseen.

”On hienoa edistää ja nopeuttaa yhdessä sairaaloiden kanssa hoitotyötä. Ulkoistamalla osan tutkimusten lausunnoista, sairaalat voivat säästää resurssejaan ja tehostaa potilastyöskentelyä. Teleradiologiassa lausuntopyyntöjen vasteajat ovat tarkasti määriteltyjä ja vaativatkin palveluntarjoajilta huolellisuutta. Pyrimme työskentelyssämme ennen kaikkea toimimaan tiiminä asiakkaidemme kanssa, jotta palvelun korkeat laatulupaukset täyttyvät. Kuten muissakin palveluissamme tiivis kommunikointi asiakkaan kanssa on tärkeässä osassa.”

Voit lukea lisää radiologian palveluistamme täältä.