Avoimet työpaikat terveydenhuollon ammattilaisille

MEDI Connectionilla on useita avoimia työpaikkoja lääkäreille, jotka löydät tältä sivulta mutta monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme. Suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

Laajasta yhteistyöyritysverkostostamme löydämme työpaikan juuri sinulle. Tutustu meihin tulevaisuuden työnantajanasi joko lääkäreille tai hoitajille.

Kaikki Työpaikat

Hei! Tapio tässä, löysitkö etsimäsi? Voisinko auttaa sinua?

Tapio Lahtinen  
VP, Myynti ja rekrytointi
+358 45 111 9059
tapio.lahtinen
@mediconnection.fi


ASIAKKAIDEMME KERTOMAA

Olen kiitollinen MEDI Connectionin tiimille, joka on mahdollistanut minulle työskentelyn Suomessa. Yhteistyö MEDI Connectionin kanssa oli miellyttävää. Heidän avullaan vaimoni ja minä tunsimme olomme heti kotoisaksi aloittaessamme matkamme uuteen työkulttuuriin ja elämään Suomessa. Tunsimme alusta alkaen olevamme kuin osa heidän perhettään, ja arvostamme sitä, että he suhtautuivat huoliimme hyvin ammattimaisesti ja tarjosivat meille keinoja ja tukea selvitä uuden alun tuomista haasteista.

T.S., Radiologian erikoislääkäri

Olen työskennellyt MEDI Connectionin kanssa useita vuosia. Mielikuvani yrityksestä on luotettava, tarkka ja osaava terveydenhuollon toimija. MEDI Connectionin kanssa yhteistyötä tehdessä on aina turvallinen olo. Kiitos MEDI Connectionille avusta, neuvosta, tuesta ja hyvistä työmahdollisuuksista.

M.S., Radiologian erikoislääkäri⬆ Alkuun