fbpx

Yleislääkäri – Kymeenlaakso

Yleislääkäri lasten ja nuorten palveluihin Kymenlaaksoon
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Kymenlaakso
  • Työhakemukset ovat päättyneet

Yleislääkäri Kymenlaaksoon

Etsimme yleislääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoiseen työhön asiakkaallemme. Fyysinen toimipiste sijaitsee Kymenlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kyseessä on päivätyö lasten ja nuorten palveluissa. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto on sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

LL, Yleislääkäri, Kouvola, Imatra, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Nastola, Lahti, Orimattila, Kotka, Pyhtää, Hamina, Luumäki, Virolahti, Lapinjärvi, Iitti

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin