fbpx

Yleislääkäri, työterveyshuollon lääkäri tai -erikoislääkäri – Etelä-Karjala

Yleislääkäri Työterveyslääkäi, työterveyshuollon erikoislääkäri – Etelä-Karjala
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Osa-aikainen
  • Etelä-Karjala
  • Työhakemukset ovat päättyneet

Työterveyshuollon lääkäri tai -erikoislääkäri tai yleislääkäri Etelä-Karjalaan

Etsimme työterveyshuollon erikoislääkäriä tai pätevöitynyttä/ kiinnostunutta yleislääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoiseen työhön asiakasyrityksellemme. Fyysinen toimipiste sijaitsee Etelä-Karjalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä. Kyseessä on osa-aikainen päivätyö noin kolmena päivänä viikossa. Aloittaessa työnkuva on lähityötä, mutta myöhemmin osan työtehtävistä voi hoitaa myös etänä.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvia työterveyshuollon työtehtäviä yrityksen asiakasyritysten työntekijöille

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto toistaiseksi tai sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

TTH, terveydenh. lis., THT, terveydenh. toht., LL, EL, ERL, Yleislääkäri, Kouvola, Imatra, Hamina, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin