fbpx

Lääkäri kuntoutustyöhön Keski-Suomeen

Yleislääkäri kuntoutustyöhön – Jyväskylä
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Yleislääkäri tai soveltuvan alan erikoislääkäri kuntoutustyöhön Keski-Suomeen

Etsimme yleislääkäriä tai kuntoutuksen parissa työskennellyttä erikoislääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoiseen työhön asiakkaallemme osa-akaisesti. Työtä tehdään Keski-Suomessa luonnon kauniissa järvimaisemissa osaavan tiimin kanssa. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvaa kuntoutuslääkärin työtä asiakkaan toimipisteessä ja mahdollisesti osittain myös etänä.

Työnaloitus on alustavasti elokuussa 2021 tai sovittavissa.

Työnkesto on sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Lääket. lis., LL, lääket. toht., LT, EL, ERL, Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Äänekoski, Saarijärvi, Viitasaari


Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin