fbpx

Lasten- ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri – Pohjois-Pohjanmaa/ Etätyö

Psykiatri
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri Pohjois-Pohjanmaalle

Etsimme erikoislääkäriä

  • lastenpsykiatrian polikliiniseen toimintaan
  • nuorisopsykiatrian polikliiniseen toimintaan

Työpaikka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, josta hyvät kulkuyhteydet myös muualle Suomeen. Työtä on mahdollista tehdä joko osittain etänä niin sanottuna hybridityömallilla. Myös kokoaikaisesta etätyövaihtoehdosta voidaan asiakkaan kanssa keskustella. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvia erikoislääkärin työtehtäviä asiakkaan toimipisteessä, etänä tai näitä yhdistelemällä. Voit tehdä joko osa-aikaista- tai kokoaikaista työaikaa. Työtä on viikon jokaiselle päivälle.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto on sovittavissa/ 6-12 kuukautta.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

 


Tagit

erl, el, Kalajoki, Raahe, Ylivieska, Oulu, Utajärvi, Muhos, Tyrnävä, Liminka, Kempele, Lumijoki, Ii, Pudasjärvi

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin