fbpx

Päihdelääkäri – Pohjanmaa

Päihdelääkäri Pohjanmaa
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Päihdelääkäri Pohjanmaalle

Etsimme päihdelääkäriä, jonka työpanos on osastolla ja avohoidossa. Lääkäri vastaa Pohjanmaan hyvinvointialueen korvaushoidon koordinoinnista ja SOTE-keskusten lääkäreiden ohjauksesta. Pääsääntöisesti työ on lähipalvelua.

  • Työnkuva: päihdepsykiatrisen osaston päihdemodulin hoito, korvaushoito koko Pohjanmaan alueella, lääkäreiden konsultaatioapu, lähivastaanotto Pohjanmaan toimipisteissä
  • Työaika: 38,22 tuntia/vko, 100% työaika
  • Etänä voit työskennellä satunnaisesti, mutta pääosin työ on lähtityötä asiakkaan toimipisteessä
  • Töiden aloitus: Toukokuussa 2022
  • Työn kesto: neuvoteltavissa esimerkiksi vuoden 2022 loppuun saakka/ toistaiseksi.

Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Lääket. lis., EL, päihdelääkäri, erikoislääkäri, psykiatria, Seinäjoki, Ilmajoki, Vaasa, Kurikka, Lapua, Isokyrö, Laihia, Vyöri-Maksamaa, Maalahti

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin