fbpx

Työterveyshuollon lääkäri/ erikoislääkäri – Uusimaa

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Uusimaa

Työterveyshuollon lääkäri/ erikoislääkäri Uudellemaalle

Etsimme työterveyshuollon erikoislääkäriä tai työterveyden pitkän kurssin käynyttä lääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoiseen työhön asiakkaallemme. Työtä voi tehdä pääkaupunkiseudulla paikan päällä, tai se on mahdollista suorittaa pandemian kehittyessä osittain myös etänä. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä. Työaika on sovittavissa 60-100%.

Työnkuva on päivätyönä tapahtuvaa työterveyshuollon työtehtäviä asiakkaan toimipisteessä tai etänä.

Työnaloitus on 22.3. alkaen.

Työnkesto on sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin