fbpx

Kotihoidon lääkäri – Uusimaa

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Määräaikainen työsuhde
  • Uusimaa

Yleislääkäri kotihoitoon Uudellemaalle

Etsimme yleislääkäriä työskentelemään kauttamme julkisen sektorin toimijalle Uudellemaalle. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä.

Kotihoidon lääkäri vastaa oman alueen potilaiden lääketieteellisestä selvittelystä, kokonaisvaltaisen hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä hoidon linjauksista yhteistyössä moniammatillisen tiimin sekä potilaan omaisten kanssa. Tekee noin 2 kotikäyntiä päivässä. Osallistuu alueen tiimin paperikiertoon. Työpäivän aikana on konsultoitavissa kotihoidon hoitajille puhelimitse ja LifeCare-viesteillä. Tarkistaa ja päivittää alueen potilaiden lääkelistoja.

Työnaloitus on 1.6./ sovittavissa.

Työnkesto on 27.8. saakka.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin