fbpx

Yleislääkäri tai lääketieteen kandi, kesä 2022 – Pohjois-Savo

Yleislääkäri, kandi, Pohjois-Savo
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

  • Kokoaikainen
  • Osa-aikainen
  • Pohjois-Savo

Yleislääkäri tai 5.-vuosikurssin kandi terveysasemalle kesäksi Pohjois-Savoon

Etsimme lääkäriä tai kandia kauttamme mielenkiintoiseen työhön terveysasemalle, jossa on mahdollista tehdä monipuolista vastaanottotyötä.

  • Työnkuva: monipuolinen lääkärin vastaanottotyö
  • Työaika: virka-aika 8-16, Iltapäivystys/ kiirevastaanotto avoinna klo 16-20.00 1-2 kertaa kuukaudessa
  • Voit tehdä joko kokoaikaista tai osa-aikaista työaikaa
  • Mahdollisuus etäpäiviin silloin tällöin
  • Etsimme tekijää kesäkuukausille, lyhyetkin pätkän käyvät, mikäli työnkuva ja Pegasos potilastietojärjestelmä on sinulle tuttuja

Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä. Seniori tuki on aina talossa apunasi. Työpaikalle erinomaiset kulkuyhteydet.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Tuija Itkonen  
Palvelupäällikkö
+358 40 835 5884  
tuija.itkonen
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Lääket. kandidaatti., LL, kandi, Yleislääkäri, Iisalmi, Joroinen, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä, Vuorela

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin