fbpx

Psykiatri /Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjanmaa

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Etsimme psykiatrian erikoislääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoisiin työmahdollisuuksiin eri puolille Suomea. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, mutta myös osa-aikaisuus neuvoteltavissa. Työmahdollisuuksia on sekä lastenpsykiatrialla, nuorisopsykiatrialla ja aikuispsykiatrialla.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Laitathan tiedoksemme oman palkkatoiveesi.

Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

EL, Kotka, Kouvola, Virolahti, Akaa, Kangasala, Orivesi, Ruovesi, Tampere, Ylöjärvi, Kauhava, Oulu, Seinäjoki


Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin