fbpx

Yleislääkäri, Yleislääketieteen erikoislääkäri tai sisätautien erikoislääkäri – Pohjois-Savo/ Etätyö

Yleisläkäri, erikoislääkäri, sisätautilääkäri, Pohjois-Savo
← Takaisin avoimiin työpaikkoihin

Yleislääkäri, -erikoislääkäri tai sisätautien erikoislääkäri Pohjois-Savoon

Etsimme sekä yleis- että yleislääketieteen erikoislääkäriä ja sisätautien erikoislääkäriä työskentelemään kauttamme mielenkiintoiseen työhön asiakasyrityksellemme. Fyysinen toimipiste sijaitsee Pohjois-Savossa, mutta on mahdollista tehdä työtä myös etänä. Saat työtehtävään ja työpaikkaan tarvittavan ohjauksen, sekä autamme tarvittaessa muissa käytännön järjestelyissä. Kyseessä on osa-aikainen päivätyö noin kolmena päivänä viikossa. Mieluiten työnkuva sisältää lähityötä, mutta osan työtehtävistä voi hoitaa myös etänä.

Työnkuva on vastaanottotyötä ja mahdollisuus myös ilta- ja viikonloppu vastaanottoihin.

Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkesto sovittavissa.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja voit työskennellä kauttamme, joko tuntipalkkaisena työntekijänä tai ammatinharjoittajana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevan hakemuksen kautta tai suoraan meihin. Työpaikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerromme mielellämme lisää työtehtävästä tai mahdollisuuksista räätälöidä tästä sinulle seuraava työpaikka.

Terhi Pyyhtiä
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 477 2009
terhi.pyyhtia
@mediconnection.fi

Monet työpaikat eivät ilmesty sivuillemme, suosittelemme siis lähettämään meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot toiveesi alueen suhteen, niin voimme olla sinuun yhteydessä ensin. Avoin hakemus ei velvoita sinua mihinkään.


Tagit

Yleislääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri, sisätautien erikoislääkäri, LL, EL, ERL, Yleislääkäri, Kuopio, Iisalmi, Varkaus, Jyväskylä, Joensuu

Hakemuslomake

Lataa CV tai mikä tahansa muu asiaankuuluva tiedosto. Max. tiedoston koko: 24Mt.

← Takaisin avoimiin työpaikkoihin